سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بنى امیه را مهلتى است که در آن مى‏تازند ، هر چند خود میان خود اختلاف اندازند . سپس کفتارها بر آنان دهن گشایند و مغلوبشان نمایند [ و مرود مفعل است از « ارواد » و آن مهلت و فرصت دادن است ، و این از فصیح‏ترین و غریبترین کلام است . گویى امام ( ع ) مهلتى را که آنان دارند به مسابقت جاى ، همانند فرموده است که براى رسیدن به پایان مى‏تازند و چون به نهایتش رسیدند رشته نظم آنان از هم مى‏گسلد . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :8
بازدید دیروز :274
کل بازدید :147054
تعداد کل یاداشته ها : 268
04/2/17
2:36 ص

قلعه روملی حصار استانبول

برخی از گردشگران برای دیدن بنا های قدیمی و تاریخی استانبول به این شهر سفر می کنند استانبول دارای پیشینه ای غنی است و اماکن دیدنی بسیاری از امپراتوری های ادوار گذشته در آن باقی مانده است. یکی از این دیدنی ها قلعه روملی حصار استانبول است. این بنا از دوران امپراتوری عثمانی و زمان حکومت سلطان محمد دوم به جای مانده است و امروزه یکی از دیدنی های ترکیه به شمار می آید. با اینکه قلعه روملی حصار در مدت حدود 4 ماه ساخته شده اما دارای معماری بی نظیری است و چشم هر بیننده ای را خیره می سازد. هدف از ساخت قلعه روملی حصار استانبول کنترل تنگه بسفر برای جلوگیری از هر نوع هجوم و حمله از سمت دریای سیاه برای رسیدن به قسطنطنیه است.

قلعه روملی حصار استانبول

قلعه روملی حصار در استانبول

قلعه روملی حصار استانبول یکی از ده ها دیدنی های استانبول است که قبل از فتح قسطنطنیه در سال 1452 در منطقه ساریر استانبول، بر روی تپه ای در قسمت اروپایی بسفر و ساحل روملی، درست در مقابل قلعه آناتولی (یکی دیگر از قلعه های عثمانی که توسط سلطان بایزید اول در سالهای 1393 تا 1394 ساخته شده) که در آن سوی تنگه واقع شده است ساخته شده است. قلعه روملی حصار دارای سه برج بزرگ است که به نام های سه وزیر سلطان محمد نام گذاری شده اند. برج بزرگ کنار دروازه Halil Pasha، برج جنوبی Zaganos Pasha و برج شمالی Sarica Pasha نام دارند. علاوه بر این قلعه روملی حصار استانبول دارای یک برج کوچک و سیزده برج مراقبت کوچک است که بر روی دیواری قرار گرفته اند و برج های اصلی را به هم متصل می کنند. یکی از برج های مراقبت به شکل منشور چهار گوش، 6 تای آن ها به شکل منشورهای چند گوش و 6 تای دیگر به صورت استوانه ای هستند. لازم به ذکر است تصویر این قلعه بر روی اسکناس های مختلف ترکیه در سال های 1939 – 1986 به تصویر کشیده شده است. کار مرمت و بازسازی این قلعه بعد ها و در سال 1953 به دستور رئیس جمهور وقت Celal Bayar آغاز شد. از سال 1960 نیز تا کنون قلعه روملی حصار به عنوان موزه و محل اجرای کنسرت ها و جشنواره ها در فضای باز مورد استفاده قرار گرفته است در واقع این بنای عظیم یکی از برترین جاذبه های گردشگری استانبول می باشد.

اطلاعات قلعه روملی حصار استانبول

  • نام لاتین قلعه روملی حصار: Rommeli Hesari Istanbul
  • آدرس قلعه روملی حصار: Rumeli Hisar?, 34470 Sar?yer, Istanbul, Turkey
  • روز های بازدید قلعه روملی حصار: همه روز های هفته به جز چهارشنبه
  • ساعات بازدید قلعه روملی حصار: 9 الی 18

دیدنی های ترکیه، روملی حصار استانبول

روملی حصار از جاذبه های گردشگری استانبول

روملی حصار از دیدنی های استانبول

قلعه روملی حصار استانبول